RK Trading: het bedrijf voor een complete schutting, inclusief montage

Wil je graag een nieuwe, mooie schutting laten plaatsen? Dan is RK Trading de beste plek om te beginnen! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van complete schuttingen van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een douglas, Red Class of grenen schutting, wij helpen je graag verder!

Eigen montageteam

RK Trading heeft een zeer ervaren montageteam dat hard werkt om de best mogelijke resultaten te behalen voor onze klanten. Het team bestaat uit ervaren monteurs die weten hoe ze moeten werken met verschillende houtsoorten en materialen.

Poorten

RK Trading is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van verschillende soorten poorten. Wij beiden een breed scala aan poorten die geschikt zijn voor verschillende soorten schuttingen. RK Trading werkt samen met verschillende tuinarchitecten en ontwerpers om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het eindresultaat.

Gaasscherm

Een gaasscherm in een schutting is een geweldige manier om uw tuin mooi te maken. Het is eenvoudig te installeren en biedt veel voordelen. Wil je graag meer privacy in je tuin, maar wil je ook dat er planten kunnen groeien tegen de schutting? Dan is het plaatsen van een gaasscherm in de schutting een ideale oplossing!

Een complete schutting,

inclusief montage

Kom je er niet uit?

Bel ons dan op 06 4617 1919